• Home
  • Alkalmazások
  • Viewport

Viewport

Intelligens üzemeltetés

A kihívás

A nagy üzemeknél nagyon sok időt és energiát emészt fel a megfelelő információ megtalálása. Különösképpen igaz ez a feldolgozóipar folyamataira, ahol az információ különböző részlegeknél és különböző adatforrásokban, változó formátumokban lelhetők fel.

 

vp img 001

 

A kihívás tehát, hogy a megfelelő információ a megfelelő időben legyen hozzáférhető. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek biztosnak kell lennie abban, hogy a rajzok, dokumentumok és adatok legfrissebb, jóváhagyott (vagy megvalósult) verzióját látja.

A megoldás

A Radial SG Viewport Integrated Operating Manual (IOM) egy intelligens és automatizált feldolgozás segítségével előzetesen elvégzi mind a keresési, szűrési, rendezési és konvertálási feladatokat. A gyors és intuitív felhasználói felület segítségével mindenki perceken belül megtalálhatja a számára szükséges adatokat.

A szabályok és automatizált folyamatok kombinációja biztosítja a naprakész információkat a rendszer egyszeri konfigurációját követően. A szofver teljesen web alapú és HTML5 technológiára épül, biztosítva a hozzáférést a mobil eszközök, laptopok és munkaállomások széles skálájához - most és a jövőben is.

Automatizált kereszthivatkozások

A Viewport innovatív, automatikus kereszthivatkozásokat hoz létre dokumentum-dokumentum és címke-dokumentum között, rugalmas mintákon alapulva. Az írásmódtól függetlenül felismeri a különböző címkéket, sorszámokat, dokumentum azonosítókat és rajzszámokat. Ezen azonosítók alapján a Viewport kapcsolódó dokumentumokat és adatokat jelenít meg, így szolgáltatva releváns információkat azonnal.

 vp img 002

Minden információ egy nézetben

A Viewport Hyperview technológiája számos megtekintési megoldást tartalmaz. Ez egy igazi „egyablakos ügyintézést" jelent az irodai dokumentumok, CAD rajzok, szkennelt állományok, képek, berendezések adatai stb. között. Összességében több mint 140 különféle formátum támogatott. Nincs szükség különböző programablakokat egyszerre megnyitni, minden megtekinthető ugyanabban a böngészőablakban pluginok és külső megtekintő alkalmazások igénybevétele nélkül. A megtekinteni kívánt berendezés rajzához vagy dokumentumokhoz történő automatikus ugrás miatt nem szükséges végigböngészni a nagy állományokat a keresett információ után kutatva.

   vp img 003a        vp img 003b   
 Dokumentumok (Office, PDF, szkennelt)  Rajzok (CAD, PDF, szkennelt)

Több adatforrás

A Viewport IOM több különböző adatforráshoz is kapcsolható adapterek segítségével. Az adapterek biztosítják a jóváhagyott információk megfelelő kiválasztását a különböző rendszerekből, mint például a SharePoint, SAP, Maximo, DM5 és fájlmappák. Az automatikus feldolgozás biztosítja az aktuális adatok mindenkori megj

vp img 004

 

Rövid ismertető letölthető innen.